Despre

Munca in echipa este cheia succesului


_Achim_Tanase_Egry_2Pasiune, perseverenta si foarte multa munca ... acestea sunt ingredientele performantelor noastre !

Chiar daca inceputurile activitatii fiecaruia dintre noi se regasesc cu mai bine de 15-20  de ani in urma, cele trei ingrediente "magice" amintite mai sus au stat la baza formarii actualei echipe de conducere, fiind totodata reteta pe care o prescriem zilnic colegilor nostri ceva mai tineri.

Am reusit in toti acesti 20 de ani sa implementam impreuna sau separat peste 1.500 de proiecte in zona solutiilor de tip ERP sau a programelor de gestiune si contabilitate, am scolarizat si am instruit prin actiunile noastre de implementare cateva mii de utilizatori si am dezvoltat totodata parteneriate importante cu mai multi furnizori de solutii din acest domeniu.

Probabil, multi s-au intrebat de ce in urma cu 6 ani am ales sa incepem un drum nou atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii, si anume parteneriatul cu producatorul solutiei SOFT1 ERP. Raspunsul e relativ simplu. E singurul producator dintre toti cei cu care am colaborat pana in prezent care ne-a pus la dispozitie acele instrumente de customizare capabile sa ne asigure o independenta de aproape 100%. Astfel, cu ajutorul acestor unelte, putem livra clientilor nostri particularizari cu grade inalte de dificultate, intr-un buget de timp si bani rezonabil si predictibil. Pe de alta parte, producatorul SOFT1 ERP, fiind scutit de presiunea acestor taskuri, se poate concentra pe dezvoltare tehnologica, livrand astfel clientilor finali unul din cele mai inovative produse existente pe piata de profil din Romania.

Afla mai multe despre realizarile noastre

Angajatii - cel mai de pret capital

_Tudor TanaseIn domeniul in care activam, implementarea solutiilor de tip ERP, cea mai importanta resursa este cea umana. Incercam in permanenta sa cream angajatilor nostri un mediu propice de dezvoltare personala, incurajand lucrul in echipa si creativitatea, recompensand totodata eforturile suplimentare specifice derularii proiectelor de anvergura.

Tudor Tanase

Partner & Project Manager

La dispozitia dvs.

Our mission & values

Misiune

Cresterea performantei companiilor din ROMANIA prin oferirea unei alternative de anvergura regionala solutiilor autohtone de tip ERP

Valori

Diviziunea muncii aduce plusvaloare: producatorul SOFT1 ERP trebuie sa inoveze iar ERP CONCEPT SOLUTIONS sa customizeze.

Mijloace

Munca in echipa, parteneriate de lunga durata, training continuu precum si asimilarea ultimelor nouati din domeniul IT.