Soluții

Un pachet de servicii extrem de flexibil

Modalitațile de licențiere SOFT1 ERP

Variantele de licențiere SOFT1 ERP sunt la fel de versatile ca și solutia în sine, clientul având posibilitatea să aleagă între o instalare în Cloud (Microsoft Windows Azure) contra unei plăti anuale sau o instalare On-Premise (pe serverul propriu).

În cazul instalarilor On-Premise se poate alege fie varianta închirierii anuale fie varianta plății integrale cu avantajul licențierii pe viață (lifetime licences)

Ghid de bune practici în implementarea soluției SOFT1 ERP

Pentru a pune cu adevarăt în valoare calitățile soluției SOFT1 ERP am pus la punct mai multe metodologii de implementare fiecare dintre ele având ca punct comun analiza atentă a afacerii clientului.

Odată validată și aprobată, analiza devine punctul de pornire al tuturor celorlalte etape și totodată oglinda rezultatului final din cadrul unui proces ce se poate întinde uneori pe parcursul mai multor luni

Modulele SOFT1 ERP - temelia oricarei implementări

Modulele SOFT1 ERP reprezintă baza oricărei implementări iar împreuna cu instrumentele de customizare alcătuiesc un pachet capabil să depășească orice provocare întalnită în practică.

Indiferent că e vorba de Producție, Retail, CRM, Proiecte, B2B, WMS sau B.I veți găsi în cele ce urmează o gamă completă de functionalități incorporate în platforma de bază, platformă pe care întotdeauna construim specificul fiecarui client în parte.

Informații utile

Sunt securizate tranzacțiile pe platforma SOFT1 ERP?

Pentru securitatea transferului de date la distanță, SoftOne a dezvoltat propriul sistem de criptare a mesajelor care sunt schimbate într-un mediu de retea.

În vederea evitării unei eventuale reduceri a vitezei de prelucrare a datelor din sistem, SoftOne a preferat să utilizeze altceva decât sistemele de criptare existente, sisteme care solicită un nivel de securitate extrem de ridicat (asa cum sunt tranzactiile bancare), deoarece aplicațiile de tip ERP nu necesita o criptare atât de strictă ca cea pe 128 de biți. Sistemele ERP necesită o criptare puternică, sănătoasă, imposibil de decriptat și care să ofere în paralel o mare viteză de lucru.

Astfel, algoritmul dezvoltat de SoftOne este proprietatea sa, se numeste SoftOne Business Applications Encryption Algorithm, este un algoritm secvențial și nu static, cu simboluri între calculatorul client și calculatorul server pentru secvențierea tastelor. Prezintă un nivel de securitate foarte ridicat și este extrem de eficient (oferă o viteza de trei ori mai mare și are un nivel de securitate doar putin mai mic decat algoritmul dezvoltat pe 128 de biti).

SOFT1 SECURITY

Cum îmi este garantată viteza de lucru on-line?

O altă tehnologie proprie, folosită de SoftOne în aplicația sa client-server, este Selective Compression Technology.

Fiecare pachet de date care urmează să fie transmis de la aplicația-client la serverul de aplicație, este analizat în scopul de a evalua dacă poate fi transferat într-un format comprimat, în vederea reducerii timpului de transfer în rețea.

Cu aceasta metoda, pachetele mari sunt transferate în format comprimat, iar cele mici nu sunt comprimate, în vederea eliminarii timpului suplimentar necesar procesului de comprimare - decomprimare.

SoftOne a dezvoltat de asemenea tehnologia Hibernate Connections. Serverele la care sunt conectate multe calculatoare-client, consumă multe resurse de sistem (număr ridicat de thread-uri, baza de date, conexiuni, memorie etc.).

Când sistemul “realizează” ca un utilizator nu utilizează temporar programul, eliberează resursele consumate pe server, iar la urmatoarea acțiune a utilizatorului (când utilizeaza efectiv programul), sistemul se reconectează la resursele anterioare fără ca utilizatorul să observe efectiv. În acest mod s-a observat că, statistic, serverul se încarcă la nivel de 5 ori mai mic față de încarcarea pe care ar fi avut-o dacă ar fi utilizat conexiuni TCP continue.

Ultimele postări