SOFT1 ERP Web & Mobile

Soft1 Web&Mobile_2

Soft1 Web & Mobile este suita de module mereu în pas cu ultimele tehnologii din domeniu asigurându-vă accesul la resursele companiei dumneavoastră indiferent de locatie sau de dispozitivul pe care lucrați (notebook, tabletă, smartphone).

Scurtă descriere a modulelor componente

Soft1 Μobile CRM (mCRM)

Soft1  Mobile CRM permite angajaților cheie să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clienților, oricând și în orice loc s-ar afla. Incorporează proceduri de vânzări complet automate și suport pentru clienți prin accesarea sigură și rapidă la datele centralizate din sistem: Conturi & Contacte, Lead-uri & Oportunități, Comenzi de vânzare, Sarcini & Activități, Oferte și Contracte, Produse, Calendar, Managementul contractelor, Campanii de marketing (E-mail marketing, SMS marketing), Customer Service. Cu Soft1 Μobile CRM (dedicat telefoanelor smart și tabletelor) aveți acces în orice moment la statusul oportunităților de vânzare, cu filtrele dorite.

Soft1 B2B

Prin Soft1 B2B, clienții interni și externi ai companiei vor avea acces online la datele înregistrate în sistem și pot gestiona simplu și rapid comenzile, situațiile financiare, diferite date statistice.

Soft1 S360

Soft1 360 este o aplicație unică, care oferă acces la aplicația Soft1 implementatp, oriunde v-ați afla, fără alte restricții de timp și localizare, fără a fi necesară o altă infrastructură suplimentară. Soft1 360 este o soluție ușoară și ajută în îmbunătățirea performanțelor și randamentului anagajaților, asigurând în același timp confidențialitatea și securitatea datelor.

Astăzi  aplicația  rulează pe sistemele de operare  Android  și  iOS  și  permite  vizualizarea tuturor browserelor și rapoartelor legate de drepturile de acces ale utilizatorului, editării sau ștergerii înregistrărilor curente (comenzi, facturi, stocuri), introducerii de noi inregistrari.

Soft1 Web Report

Soft1 Web Report oferă posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP pe orice terminal aflat la distanța (smartphone, laptop, tabletă).

Soft1 myCustomer

Serviciul "Soft1 myCustomer" îmbunatățeste eficiența relaționării dar și a tranzacțiilor zilnice derulate cu clienții: Notificare automatp prin e-mail în momentul în care se emite un document din sistem, Accesarea unui portal dedicat, pentru vizualizarea documentelor înregistrate, Informații legate de starea/status-ul comenzilor înregistrate, Acces online la toate înregistrările financiare, liste de prețuri actualizate, statistica achizițiilor.

Soft1 QuickView

Soft1 QuickView oferă o viziune de ansamblu, completă și rapidă, asupra afacerii: Venituri: Profit Brut, Vânzări, Costul produselor vândute etc.; Cheltuieli: Achiziții, Servicii, Salarizare, etc.; Incasări: Balanță Clienti/Debitori etc.; Plăți: Balanță Furnizori/Creditori, etc.; Numerar: Numerar, Carți de credit etc.

Soft1 MyPortal

Aplicația mobilă Soft1 MyPortal oferă posibilitatea de a afișa gadget-uri active din meniul principal al Soft1 ERP. Utilizatorii vor avea acces în timp real la domeniile de interes, cum ar fi: status-urile solicitarilor primite de la clienți, e-mail-urile primite, valoarea vânzărilor pe categorie și pe o perioadă definită, top-10 produse vândute sau top-10 clienți ai companiei. Aplicația permite utilizatorului vizualizarea tuturor gadget-urile active (pentru care are în prealabil drepturi de acces) din soluția Soft1, prin alegerea imaginilor pe care le prefera vizibile imediat. Navigarea printre gadget-uri se realizează extrem de ușor și informațiile sunt afișate sub forma de tabel sau grafic.

Consultă lista completă de module și funcționalități. Click aici...

 

 Solicită o prezentare. Click aici ...

WebMobile Edition