Testimoniale

De mai bine de 2 ani am luat decizia de a implementa o platformă ERP modernă și nu pentru că acest lucru era la modă, ci pentru că, în cazul companiei noastre, acest lucru era o necesitate funcțională.

Evidența contabilă și de gestiune o aveam în clasicul WinMENTOR, partea de analize în HIPERANALYZER B.I., C.R.M. –ul într-o aplicație WEB și cu toate acestea fisierele Excel erau înca la greu folosite pentru consultarea cataloagelor de preț de la diverși furnizori externi cu care noi colaborăm în mod curent.

Cerințele noastre au fost foarte clare: doream o soluție ERP modernă care să înglobeze toate aceste elemente, iar pe de altă parte, cautam o echipa cu experiență, în care să avem încredere, care să cunoască specificul activității noastre, modul în care am funcționat până  acum, care să ne împiedice să cerem configurarea unor funcționalități conform celor rigide care existau presetate în WinMENTOR și care practic nu erau maleabile, care să fie capabili să intuiască cerințele noastre sau care să percuteze chiar și la o cerință de genul: “ Vreau o lista similară cu cea din WinMENTOR de la Stocuri la terți, ca și configurare și funcționalitate”.

În privința CRM, mi se pare foarte important ca implementatorul însuși să fie un utilizator al acestuia, din start fiind capabil să furnizeze o anumita funcționalitate a acestuia, care să fie adaptată și completată conform cerințelor noastre. Și, de asemenea, o echipă de implementatori care să fie suficient de convingători sau reticenți în implementarea anumitor cerințe emise de noi, astfel încât să nu cădem în capcana de a crea functionalități prea întortocheate, în entuziasmul accesului la o platforma care poate pune în practică tot ceea ce ceri, față de clasicul WinMENTOR. Soluția SOFTONE ERP implementata cu echipa ERP Concept Solutions din Cluj Napoca pot spune că a fost alegerea inspirată a anului 2014 în viața companiei mele.

Teodora Parcalab, Administrator AXELEN SRL , http://www.axelen.ro/

În urma unei analize atente, care s-a desfăsurat pe parcursul mai multor luni de zile, am hotărât să implementam soluția integrată Soft1 ERP, întrucât reunește cel mai bine toate cerințele noastre de gestionare a tuturor resurselor de care dispunem.

În acest process decizional, am avut în vedere mai multe soluții ERP concurente, ofertate atât de furnizori din Cluj-Napoca, cât și din Bucuresti. Prin urmare, am ales Soft1 ERP, soluția care oferă cele mai bune răspunsuri la necesitățile noastre operaționale și de dezvoltare, dar și garanții în ceea ce priveste suportul și mentenanța soluției postimplementare.

Nicoara Liviu, administrator AGROLIV SRL, http://agroliv.eu/

În anul 2010, momentul în care am decis implementarea platformei SOFT1 ERP, nu eram sigură de alegerea facută, știind că rata de succes, în general pentru noile implementări de softuri în cadrul organizațiilor din România, este de doar 30%.

Acum, după mai bine de 7 ani de la acel moment, pot afirma cu certitudine că am facut alegerea corectă.

Prin achiziționarea modulului "Instrumente de customizare" am internalizat o serie de procese legate de dezvoltarea și personalizarea SOFT1 ERP reducând la maxim costurile și timpul de răspuns aferente solicitărilor noastre.

Mai târziu, fie că a fost vorba de extinderea utilizării platformei spre zona de mobile S360 sau a interfațării cu platformele noastre B2B și B2C atât soluția în sine cât și colaborarea cu ERP CONCEPT SOLUTIONS au funcționat fără reproș.

Erika Hristea, CEO & Founder Secpral Pro Instalatii
http://www.secpralpro.ro/

Într-adevăr am visat de mulți ani implementarea acestui proiect și doar din rațiuni de prioritizare și finantare am amanat implementarea lui. Însă odată cu aprobarea unei finanțări din fonduri UE în anul 2013 am decis ca începand cu 01.01.2014 să migrăm toate operațiunile companiei pe noua platformă.

Pot spune acum, după mai bine de 2 ani de utilizare SOFT1 ERP, că drumul de la vis la realitate a fost extrem de benefic și profitabil!

Marius Egry, Partener& Sales Manager, http://test.erp-integrator.ro/