SLIQ EUROPE SRL

Project Description

SLIQ EUROPE SRL este o companie foarte dinamica pe piata importului si distributiei de tigari electronice si arome specifice acestei industrii.

Chiar daca discutam de o companie care a startat afacerea direct pe SOFT1 ERP si ar fi putut probabil alege pentru inceput si o solutie non-ERP, cerintele legate de mobilitateconfigurabilitate si utilizare On-Cloud au condus managementul firmei spre alegerea solutiei SOFT1 ERP.

Pentru a raspunde acestor cerinte am livrat companiei SLIQ EUROPE SRL urmatoarele solutii :

  1. SOFT1 ERP On-Cloud Value cu instalare pe serverele Microsoft Azure. Atentie instalarea in astfel de cazuri dureaza 60 de sec !
  2. Customization Toolkit pentru personalizarea tuturor fluxurilor de vanzare / achizitie, a machetelor de culegere a datelor si a rapoartelor necesare. Acest modul se comporta identic atat in varianta On-Premise cat si On-Cloud
  3. S360 - solutia de mobile ERP de la SOFT1 pentru cei 5 agenti ce opereaza in sistem Van-Sales. Acestia emit facturi si chitante, inregistreaza comenzi, consulta rapoarte direct de pe tablete.

Se poate spune ca aceasta companie utilizeaza cele mai moderne tehnologii specifice unei platforme ERP de ultima generatie :

  1. Utilizare On-Cloud
  2. Utilizare Mobile pe dispozitive Android sau iOS
  3. Customization Toolkit pentru personalizare solutie 100% pe specificul clientului

Project Details

Categories:

Distribuție

Client:

SLIQ EUROPE SRL - Cluj Napoca

Project Date:

iunie 1, 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *