BG&V CONSULTING SRL

Project Description

BG &V CONSULTING este cea mai mare firma de servicii de contabilitate si expertiza contabila din Dej avand un portofoliu de peste 120 de clienti si 20 de consultanti.

Avand in vedere volumul extrem de mare de date si operatori BG & V CONSULTING a decis implementarea solutiei SOFT1 ERP astfel incat in cursul anului 2017 va avea loc migrarea treptata a activitatii de evidenta de pe vechea pe noua platforma.

Principalele argumente care au cantarit decisiv in alegerea platformei SOFT1 ERP au fost urmatoarele :

  1. Capacitatea de a lucra si de a consulta informatiile de la distanta in conditii impecabile de viteza si siguranta. E de notorietate faptul ca SOFT1 este o solutie nativa client-server folosind un sistem de criptare proprietar foarte apropiat ca si complexitate de cel bancar insa cu o viteza de 3 ori mai ridicata.
  2. Posibilitatea de a permite accesul direct in aplicatie a utilizatorilor externi atat pentru a introduce date cat si pentru a consulta diverse analize
  3. Capacitatea de a oferi pe viitor clientilor mai mari un pachet integrat platforma SOFT1 ERP + servicii de contabilitate prin accesul direct in aplicatie pe serverele BG & V CONSULTING.

Project Details

Categories:

Servicii

Client:

BG&V Consulting SRL - Dej

Project Date:

ianuarie 11, 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *