DABLEROM SRL

Project Description

A fost unul din proiectele în care am avut probabil cea mai bună implicare din partea managementului  clientului, acesta știind exact ce dorește să obțina prin implementarea soluției SOFT1 ERP.

Deși implementat într-o singură locație și pentru un număr nu foarte mare de utilizatori, am reușit ca începand cu 01.01.2014 să livrăm beneficiarului următoarele funcționalități :

  • Sincronizarea on-line a bazei de date din Romania cu cea a principalului furnizor din Grecia, acesta din urma folosind de asemenea SOFT1 ERP;
  • Implementarea unui sistem de tip B2B conectat live la baza de date SOFT1 ERP și care furnizează în timp real subdistribuitorilor informații utile privind gradul de realizare a targetelor, istoricul comenzilor, situația soldului dar și posibilitatea plasării unei noi comenzi cu înregistrare automată în sistemul ERP;
  • automatizarea schimburilor de date (comenzi & facturi) cu marii retaileri prin intermediul sistemului EDI (Electronic Data Interchange).

Iată ce a declarat Dl. Mihalis Davleris, administratorul societății, imediat după semnarea contractului de achiziție click aici.

Project Details

Categories:

Distribuție

Client:

DABLEROM SRL - loc. Valcele jud. Cluj

Project Date:

ianuarie 1, 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *