ELEMATIS TECH SRL

Project Description

Provocarile acestui proiect au fost multiple atat prin prisma distantei fata de zona noastra traditionala de furnizare a serviciilor dar mai ales prin prisma provocarilor tehnice. Cele trei depozite din Iasi, Suceava si Bacau trebuiau sa gestioneze pe de o parte un volum mare de articole si politici de pret pe de alta parte fiecare dintre aceste puncte de lucru coordonau atat partea de vanzari pe proiecte cat si partea de vanzare retail a produselor si echipamentelor electrice.

Dupa faza de analiza specifica oricarei implementari SOFT1 ERP s-a realizat Go-Live-ul incepand cu ianuarie 2016 reusindu-se la scurt timp dupa acest moment rezolvarea urmatoarelor cerinte venite din partea beneficiarului :

  • importul tutror cataloagelor de articole din fisierele xls din care se facea ofertarea inainte de implementare. Ca si cifre acest lucru inseamna peste 250.000 de articole si aproximativ 40 de furnizori din Romania sau U.E.
  • automatizare politicilor de pret si discount specifice activitatii de vanzare pe proiecte sau electricieni colaboratori
  • evidenta comenzilor si achizitiilor furnizor pe proiecte cu produse SCHNEIDER
  • evidenta cheltuielilor pe centre de cost
  • modelarea fluxurilor de achizitii si vanzari 100% pe specificul ELEMATIS
  • automatizarea calculelor legate de comisioanele agentilor cat si de realizarea targetelor

Implementarea tuturor acestor cerinte au condus in final la cresterea vitezei de reactie in relatia cu clientii si furnizorii cat si la o economie considerabila de timp & bani.

Project Details

Categories:

Retail
Distribuție
Construcții-Montaj

Client:

ELEMATIS TECH SRL - Iasi

Project Date:

august 1, 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *